Vähähiilihydraattinen pitsa

Pohja:
1 prk maitorahkaa
3 munaa
2 rkl mantelijauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
150g juustoraastetta

Täytteet:
500 g jauhelihaa
400g tomaattimurskaa
1 prk tonnikalaa
150 sinihomejuustoa
puolikas punasipuli
100g juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki23g13kcal2g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.3g14kcal0.5g0.2g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Edam juusto15g41kcal4.5g0g2.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 47g104kcal8.2g0g8g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Sinihomejuustokastike, rasva-jauhosuurus 14g28kcal1.1g0.8g2.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Edam 24% (Arla)9g30kcal2.4g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g572kcal48.4g11.8g36.8g1.6g
Valittu annoskoko183g286kcal24.2g5.9g18.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna92g143kcal12.1g3g9.2g0.4g
Arvot/100g100g156kcal13.2g3.2g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389035