Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 42g52kcal8.8g0g1.9g0g
Naudan paahtopaisti42g46kcal9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g227kcal36.6g5.2g6.4g2g
Valittu annoskoko183g114kcal18.3g2.6g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna92g57kcal9.2g1.3g1.6g0.5g
Arvot/100g100g62kcal10g1.4g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77355