Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g167g175kcal13.3g23.3g3.3g16.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g8.8g34kcal2.9g0g2.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g528kcal32.4g46.6g23.8g33.4g
Valittu annoskoko184g264kcal16.2g23.3g11.9g16.7g
Annoskoko puolitettuna92g132kcal8.1g11.7g6g8.4g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308