Kana-nuudelikeitto

Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee30g30kcal6.6g0g0.3g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy8.2g26kcal1g5.2g0.2g0.7g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas8.7g25kcal1.7g0g1.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g224kcal19.6g16.4g8.2g4g
Valittu annoskoko184g112kcal9.8g8.2g4.1g2g
Annoskoko puolitettuna92g56kcal4.9g4.1g2.1g1g
Arvot/100g100g61kcal5.3g4.5g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371073