Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 334g214kcal10.7g16.1g11.7g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g84g309kcal11.6g60.6g2.1g3.4g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Chilikastike original, Felix50g44kcal0.9g7.5g0.1g0g
Persilja 100g27kcal1.4g1.1g0.2g8g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g334g201kcal1.3g50.1g0.3g4.7g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 836g1233kcal179.7g0g56.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3660g4318kcal434.2g271.4g161.2g32.2g
Valittu annoskoko1830g2159kcal217.1g135.7g80.6g16.1g
Annoskoko puolitettuna915g1080kcal108.6g67.9g40.3g8.1g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152