Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g320g1709kcal15.7g166.4g102.4g0g
Kananmuna kuoreton 640g913kcal80g1.9g65.6g0g
Sokeri 344g1396kcal0g343.7g0g0g
Euroshopper margariini 60 %240g1308kcal2.4g2.4g144g0g
Vehnäjauho puolikarkea 132g453kcal13.5g92.4g1.6g4.6g
Kaakaojauhe, X-tra16g59kcal0.6g13.3g0.3g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g26g141kcal1.3g13.7g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.4g0g0g
Euroshopper margariini 60 %20g109kcal0.2g0.2g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Kaakaojauhe, X-tra1.2g4.4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3663g12641kcal242.8g1342.4g679.6g10g
Valittu annoskoko1832g6320kcal121.4g671.2g339.8g5g
Annoskoko puolitettuna916g3160kcal60.7g335.6g169.9g2.5g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151840