Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio701g631kcal31.6g35.1g42.1g0g
Paprika vihreä 175g37kcal1.6g4.4g0.5g3.3g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Sinappi 35g46kcal1.5g4.9g2.1g0.6g
Tilli, tuore 11g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kananmuna, keitetty 772g1101kcal96.4g2.3g79.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g3701kcal268g100.4g248.4g14g
Valittu annoskoko1834g1850kcal134g50.2g124.2g7g
Annoskoko puolitettuna917g925kcal67g25.1g62.1g3.5g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251