Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 875g603kcal44.3g81.9g3.5g27.1g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Cashewpähkinä 105g603kcal21g19.7g48.7g3.7g
Mineraalisuola keskiarvo 7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g7g27kcal3.6g2.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g3142kcal140.6g218.4g175.4g65.2g
Valittu annoskoko1834g1571kcal70.3g109.2g87.7g32.6g
Annoskoko puolitettuna917g786kcal35.2g54.6g43.9g16.3g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928