Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g1713g2313kcal291.3g36g116.5g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g39g148kcal9.2g0g12.7g0g
Rypsiöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Mineraalisuola keskiarvo 25g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g8.7g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g5788kcal601.2g72g356.6g0g
Valittu annoskoko1834g2894kcal300.6g36g178.3g0g
Annoskoko puolitettuna917g1447kcal150.3g18g89.2g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679