Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%629g629kcal75.5g16.4g30.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.4g24kcal0.8g0.6g1.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g899g539kcal13.5g116.8g0.9g8.1g
Keittojuurekset, Rainbow300g75kcal2.7g14.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g2534kcal185g296.4g67.8g16.2g
Valittu annoskoko1836g1267kcal92.5g148.2g33.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna918g634kcal46.3g74.1g17g4.1g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645