Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g601g360kcal22.2g43.9g12g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 207g649kcal21.8g122.7g4.5g11.4g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Tonnikala vedessä 451g471kcal101.1g0g6.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g150g391kcal45.1g3g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g4972kcal485.4g353g176.2g23g
Valittu annoskoko1836g2486kcal242.7g176.5g88.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna918g1243kcal121.4g88.3g44.1g5.8g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933