Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 73g18kcal1.3g1.6g0.2g1.7g
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Juusto, keskiarvo 15g51kcal3.7g0g4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g44g20kcal1.4g2.1g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Voi 60% rasvaa 6.1g33kcal0.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g295kcal17.6g13.2g17.4g5.8g
Valittu annoskoko184g148kcal8.8g6.6g8.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna92g74kcal4.4g3.3g4.4g1.5g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378