Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g1.2g4.6kcal0g0.2g0.4g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Chilikastike original, Felix2.3g2.1kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 24g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Paprika punainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Persilja 2.3g0.6kcal0g0g0g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g25g55kcal3g0.7g4.5g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 7.8g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g204kcal8.2g16.4g10.6g2.6g
Valittu annoskoko184g102kcal4.1g8.2g5.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna92g51kcal2.1g4.1g2.7g0.7g
Arvot/100g100g56kcal2.2g4.4g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030