Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g117g29kcal1.5g4.9g0.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g47g132kcal1.2g1.6g13.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 16g27kcal1.2g0.4g2.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g384kcal8g14.2g31.8g0g
Valittu annoskoko185g192kcal4g7.1g15.9g0g
Annoskoko puolitettuna92g96kcal2g3.6g8g0g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112