Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g109g38kcal2.7g3.8g0g2.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g16g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g302kcal18.8g17.4g14.2g6.6g
Valittu annoskoko184g151kcal9.4g8.7g7.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna92g76kcal4.7g4.4g3.6g1.7g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493