Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 165g63kcal0.4g11.6g0.1g5.7g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g5.6g18kcal0.1g4.4g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl3.8g24kcal0.5g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g301kcal2.4g35.2g13.8g11.4g
Valittu annoskoko185g151kcal1.2g17.6g6.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna92g75kcal0.6g8.8g3.5g2.9g
Arvot/100g100g82kcal0.7g9.5g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598