Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g37g125kcal4.8g24.8g0.6g1.9g
Kurpitsansiemen, Risetti17g96kcal3g7.1g6.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 11g76kcal3g0.8g6.5g1.4g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g6.8g44kcal1g1g4.4g0g
Hasselpähkinä 11g73kcal1.6g0.4g6.9g2g
Pellavansiemen kokonainen 5.6g29kcal1.1g0.1g2.4g1.5g
Auringonkukansiemen 11g67kcal2.6g1.4g5.6g0.7g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g1017kcal34.2g71.2g65g15g
Valittu annoskoko185g509kcal17.1g35.6g32.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna92g254kcal8.6g17.8g16.3g3.8g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305