Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)47g9kcal0.3g1.6g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.7g3.6kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g105kcal2g11.6g4.2g2g
Valittu annoskoko185g52kcal1g5.8g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna92g26kcal0.5g2.9g1.1g0.5g
Arvot/100g100g28kcal0.5g3.1g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181