Perunakakkara

3dl perunamuusia
1dl ruisjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2 dl öljyä
Timjamia
Suolaa
1dl juustoraastetta

Sotke aineet ja tee taikinasta pieniä kakkaroita.

Pistele kakkarat haarukalla.

Paista 15 min noin 250 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunamuusi (annos 100g)90g69kcal2.1g14g1.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Ruisjauho, 1 dl30g96kcal3.3g19.2g0.7g4.2g
Kauralese 18g65kcal3.2g8.2g1.4g3.1g
Timjami, annos 3g0.9g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa30g90kcal6.9g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g912kcal31.2g83.2g50.4g15.2g
Valittu annoskoko185g456kcal15.6g41.6g25.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna92g228kcal7.8g20.8g12.6g3.8g
Arvot/100g100g247kcal8.4g22.5g13.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426339