Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta8.2g22kcal0.6g4g0.4g0.4g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g4.7g18kcal0.7g3.4g0.1g0.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%29g18kcal0.9g2.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha73g121kcal13.8g0g7.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g33g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Basilika, tuore15g5.8kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g15g50kcal3.6g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g502kcal42.6g22.8g26.6g3.4g
Valittu annoskoko185g251kcal21.3g11.4g13.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna92g126kcal10.7g5.7g6.7g0.9g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159