Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g47g16kcal0.5g3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka9g2.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g9g33kcal1.2g6.5g0.2g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g148kcal4.4g22.6g4g2g
Valittu annoskoko185g74kcal2.2g11.3g2g1g
Annoskoko puolitettuna93g37kcal1.1g5.7g1g0.5g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625