Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.1g1.2g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g19g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g13g21kcal0.2g0.7g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g85kcal5.8g4g4.2g2.6g
Valittu annoskoko185g42kcal2.9g2g2.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna92g21kcal1.5g1g1.1g0.7g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026