Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1003g702kcal160.4g0g3g0g
Purjosipuli 251g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Ruokakerma Valio 5%501g301kcal6g14g25.1g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.5g7.1kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro63g19kcal1.3g2.6g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g2398kcal345g47.4g83g16g
Valittu annoskoko1840g1199kcal172.5g23.7g41.5g8g
Annoskoko puolitettuna920g600kcal86.3g11.9g20.8g4g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968