Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Vehnäjauho, sunnuntai195g683kcal23.4g138.5g4.1g5.9g
Mansikka, Tuore1000g430kcal5g84g2g19g
Valkosuklaa panda, levy 130g200g1118kcal16.8g110g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3680g9250kcal141.6g1018.8g496.8g81.8g
Valittu annoskoko1840g4625kcal70.8g509.4g248.4g40.9g
Annoskoko puolitettuna920g2313kcal35.4g254.7g124.2g20.5g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569