Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 261g2307kcal0g0g260.9g0g
Kesäkurpitsa3044g517kcal12.2g76.1g18.3g21.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5217g1059kcal31.3g198.3g15.7g73g
Aurajuusto1478g5026kcal295.7g0g428.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17819kcal678.4g548.8g1447.2g188.6g
Valittu annoskoko10000g8910kcal339.2g274.4g723.6g94.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4455kcal169.6g137.2g361.8g47.2g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569