Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%701g1191kcal140.1g0g70.1g0g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g19.9g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Tomaattimurska 701g206kcal3.9g37.1g1.4g13.3g
Tomaattisose tomaattipyree 53g40kcal2.4g6.8g0.1g0.5g
Soijakastike 63g38kcal3.3g6g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g8.8g10kcal0.1g2g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3689g3951kcal308.2g133.2g234.2g38.8g
Valittu annoskoko1845g1976kcal154.1g66.6g117.1g19.4g
Annoskoko puolitettuna922g988kcal77.1g33.3g58.6g9.7g
Arvot/100g100g107kcal8.4g3.6g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883