Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 223g62kcal2.7g9.1g0.4g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g69g19kcal0.4g4.1g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g169g321kcal27g0.8g23.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka39g10kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Lehtiselleri 12g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g195g117kcal2.9g25.4g0.2g1.8g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3695g1073kcal67.6g84.8g49g18.6g
Valittu annoskoko1847g537kcal33.8g42.4g24.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna924g268kcal16.9g21.2g12.3g4.7g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472