Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty676g460kcal10.1g99.4g1.4g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Palsternakka 376g239kcal1.9g44.3g1.5g16.9g
Kesäkurpitsa zucchini 376g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Kananmuna kuorineen punnittu90g114kcal9.9g0.3g8.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g2395kcal59g380.6g57g64.8g
Valittu annoskoko1848g1197kcal29.5g190.3g28.5g32.4g
Annoskoko puolitettuna924g599kcal14.8g95.2g14.3g16.2g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641