Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g88g245kcal16.6g0g19.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl350g1190kcal7g10.5g122.5g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste350g88kcal3.1g16.8g1g10.1g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Jauheliha, sika-nauta 700g1550kcal122.5g0g119g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g6357kcal309g91.6g525.2g32.4g
Valittu annoskoko1848g3179kcal154.5g45.8g262.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna924g1589kcal77.3g22.9g131.3g8.1g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530