Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1253g2774kcal219.3g0g213g0g
Kananmuna kuoreton 172g246kcal21.5g0.5g17.7g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka141g254kcal7g9.4g21.1g4.2g
Sipuli (kuorittu)282g76kcal3.7g13.5g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g6700kcal503g46.8g504.8g18g
Valittu annoskoko1848g3350kcal251.5g23.4g252.4g9g
Annoskoko puolitettuna924g1675kcal125.8g11.7g126.2g4.5g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333