Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g753g226kcal7.5g30.1g2.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g301g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.5g0.6g5.1g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.2g0.6g2.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 41g360kcal0g0g40.7g0g
Flora culinesse45g334kcal0g0g37.1g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g301g271kcal3g18.1g21.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g2942kcal49g195.6g206g34.4g
Valittu annoskoko1848g1471kcal24.5g97.8g103g17.2g
Annoskoko puolitettuna924g735kcal12.3g48.9g51.5g8.6g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026