Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.4g0.1g0.3g
Purjosipuli 24g5.5kcal0.4g0.6g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Palsternakka 60g38kcal0.3g7.1g0.2g2.7g
Selleri, annos 50g60g8.4kcal0.6g1.8g0g0g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 361g498kcal67.6g0g25.2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese601g222kcal7.2g46.9g0.6g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 361g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.7kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g1794kcal163.4g155.8g54.2g31g
Valittu annoskoko1848g897kcal81.7g77.9g27.1g15.5g
Annoskoko puolitettuna924g448kcal40.9g39g13.6g7.8g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953