Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 88g66kcal11.6g1g0.4g6.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g321g1475kcal1.6g1.6g163.5g0.2g
Sokeri 71g286kcal0g70.4g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.920g3219kcal122.3g625.3g22.1g34.9g
Kananmuna kuoreton 32g45kcal4g0.1g3.3g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g215g387kcal0.2g94.6g0g0g
21g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen176g58kcal5.8g8.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g11071kcal291g1603.2g378.6g82.4g
Valittu annoskoko1848g5535kcal145.5g801.6g189.3g41.2g
Annoskoko puolitettuna924g2768kcal72.8g400.8g94.7g20.6g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91510