Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)1082g3753kcal227.1g10.8g313.6g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]721g2379kcal194.7g0g173g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g2812g956kcal39.4g168.7g14.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2884g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 29g117kcal0g28.8g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2343g8040kcal238.8g1640.2g28.1g82g
Kuivahiiva, annos 11g79g286kcal35.7g31.7g4.8g0g
Oregano, kuivattu 14g44kcal1.6g3.1g1.5g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31149kcal1474.6g3766.6g1070.2g176.4g
Valittu annoskoko10000g15575kcal737.3g1883.3g535.1g88.2g
Annoskoko puolitettuna5000g7787kcal368.7g941.7g267.6g44.1g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744