Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6061g3636kcal90.9g787.9g6.1g54.5g
Vehnäjauho puolikarkea 2273g7798kcal231.6g1590.9g27.3g79.5g
Kananmuna kuorineen punnittu909g1146kcal100g2.7g81.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g758g1970kcal227.3g15.2g113.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29100kcal1299.6g4793.4g457.6g268g
Valittu annoskoko10000g14550kcal649.8g2396.7g228.8g134g
Annoskoko puolitettuna5000g7275kcal324.9g1198.4g114.4g67g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192