Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 63g67kcal14.4g0g0.9g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika keskiarvo 16g4.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka16g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.6g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g8.4g5.1kcal0.4g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g214kcal32.4g9.6g4.4g3.2g
Valittu annoskoko185g107kcal16.2g4.8g2.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna92g54kcal8.1g2.4g1.1g0.8g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.6g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872