Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl34g45kcal4.5g0.1g2.9g0g
Sokeri21g86kcal0g21.2g0g0g
Leivinjauhe1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl26g89kcal0.5g0.8g9.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Vadelma 50g21kcal0.5g2.1g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g668kcal20g84g25.6g5g
Valittu annoskoko185g334kcal10g42g12.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna93g167kcal5g21g6.4g1.3g
Arvot/100g100g180kcal5.4g22.7g6.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168