Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Munakoiso 31g6.9kcal0.2g1g0.1g0.8g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kasvisliemikuutio 4.6g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Linssi, punainen, Go Green26g85kcal6.2g12.7g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g340kcal15g36.8g12.6g11g
Valittu annoskoko185g170kcal7.5g18.4g6.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna93g85kcal3.8g9.2g3.2g2.8g
Arvot/100g100g92kcal4.1g9.9g3.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336