Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g10g35kcal1.5g0g3.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Veripalttu (Tapola), annos 200g33g76kcal3.7g5.7g5.3g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g288kcal12g25.2g17.2g1.2g
Valittu annoskoko185g144kcal6g12.6g8.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna93g72kcal3g6.3g4.3g0.3g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337