Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka68g57kcal12.1g0g0.9g0g
Kevytmaito (Valio)56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly8.4g30kcal1.1g5.8g0.3g0.8g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.4g61kcal0g0g6.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Parsakaali brokkoli 17g5.9kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)8.4g22kcal2.2g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g414kcal36.2g20g20.4g3.4g
Valittu annoskoko185g207kcal18.1g10g10.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna93g104kcal9.1g5g5.1g0.9g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.4g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956