Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 15g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Keittojuurekset, apetit22g5.7kcal0.2g1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 26g29kcal5.4g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g110kcal12.2g10.4g1.8g1.6g
Valittu annoskoko185g55kcal6.1g5.2g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna93g28kcal3.1g2.6g0.5g0.4g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600