Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta36g55kcal7.3g0g2.9g0g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g13g4.6kcal0.4g0.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g139kcal17.4g3.6g6.2g1.6g
Valittu annoskoko185g70kcal8.7g1.8g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna93g35kcal4.4g0.9g1.6g0.4g
Arvot/100g100g38kcal4.7g1g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572