Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen109g308kcal11.9g53g7.4g3.4g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g37g148kcal2g1.6g14.8g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g39g152kcal5.9g1.2g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g1216kcal39.6g111.6g71.8g6.8g
Valittu annoskoko186g608kcal19.8g55.8g35.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna93g304kcal9.9g27.9g18g1.7g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890