Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 50g13kcal0.3g2.1g0.1g1g
Kaali, valkokaali19g3.9kcal0.2g0.6g0g0.4g
Parsakaali brokkoli 4.4g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 88g202kcal11g0.7g17.4g0g
Oliiviöljy 11g97kcal0g0g11g0g
Persilja 8.8g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g643kcal23.8g7.8g57g5g
Valittu annoskoko186g321kcal11.9g3.9g28.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna93g161kcal6g2g14.3g1.3g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996