Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g58g96kcal11.6g0g5.8g0g
Herkkusieni 32g5.1kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g73g26kcal1.2g5g0.1g1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g8.2g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Soijakastike 2.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz5.8g6kcal0.1g1.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana371g350kcal28.4g18g18.6g3.6g
Valittu annoskoko186g175kcal14.2g9g9.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna93g88kcal7.1g4.5g4.7g0.9g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726