Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g104g354kcal14.6g0g32.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Veripalttu (Tapola), annos 200g333g763kcal36.7g56.7g53.3g0g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3700g2879kcal118.8g252.2g172.4g12.6g
Valittu annoskoko1850g1439kcal59.4g126.1g86.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna925g720kcal29.7g63.1g43.1g3.2g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337