Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste200g1480kcal0g0g164g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Flora Vanilla 12%200g380kcal9g32g24g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g160g894kcal13.4g88g54.4g0g
Mustikka metsä- 240g106kcal1.2g15.4g1.4g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3700g11760kcal237.8g1375.4g567.6g52.4g
Valittu annoskoko1850g5880kcal118.9g687.7g283.8g26.2g
Annoskoko puolitettuna925g2940kcal59.5g343.9g141.9g13.1g
Arvot/100g100g318kcal6.4g37.2g15.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288197