Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1081g303kcal11.9g51.9g4.3g32.4g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g450g856kcal67.6g0g67.6g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g188g113kcal1.9g8.4g7.5g1.1g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g120g90kcal21.6g0.6g1.2g0g
Auringonkukkaöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g2988kcal206g121.8g191.2g67g
Valittu annoskoko1854g1494kcal103g60.9g95.6g33.5g
Annoskoko puolitettuna927g747kcal51.5g30.5g47.8g16.8g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789