Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g752g579kcal17.3g3.8g54.9g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)752g640kcal7.5g26.3g52.7g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Margariini, flora kevyt 40 30g113kcal0.1g1.6g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3708g2844kcal58.2g94.8g240.6g11.8g
Valittu annoskoko1854g1422kcal29.1g47.4g120.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna927g711kcal14.6g23.7g60.2g3g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147