Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1073g226kcal12.9g36.5g2.1g22.5g
Porkkanaraaste 200g537g145kcal3.2g28.4g1.1g13.4g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g81g81kcal0g16.9g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever161g1088kcal1.6g1.9g119.1g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3712g3085kcal35.6g167.8g244.6g72g
Valittu annoskoko1856g1542kcal17.8g83.9g122.3g36g
Annoskoko puolitettuna928g771kcal8.9g42g61.2g18g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007